Miercuri Dunărea Giurgiu va întâlni echipa din Snagov

Mâine de la ora 18, pe stadionul Marin Anastasovici, Dunărea Giurgiu va întâlni echipa din Snagov , în primul meci al noului sezon- Cupa României- faza Regională. 
O partidă care va fi deschisă de fanfara orașului și trupa de majorete, pentru a-i susține pe giurgiuveni! 

Următoarea partidă va fi sâmbătă, în deplasare la United Ploieşti, în a doua întâlnire din faza Regională a Cupei României.

Nou la Dunărea:

*  Andrei Nemţescu antrenor

Născut și crescut în municipiul Giurgiu, Andrei Nemţescu este unul dintre reprezentanții noului val de antrenori, având licență UEFA emisă de către FRF, urmând să obțină Licența A, în vara aceasta.
Andrei vine de la Progresul Spartac, având două obiective: implementarea modelului de succes de la echipa bucureșteană și, bineînțeles, PROMOVAREA!

*Narcis Ioniță, noul jucător al Dunării

Primul transfer din noul proiect ambițios al Dunării îl are în prim plan pe Narcis Ioniţă, care a jucat mai multe sezoane în liga a 2-a din România, având şi un periplu în Italia.

Narcis, în vârstă de 22 de ani vine la Dunărea având un singur scop: două promovări consecutive!

 

*** Aşa cum au declarat oficialii clubului giurgiuvean, echipa Dunărea va beneficia de sprijinul unui sponsor puternic, care îşi doreşte să investească în echipă. Deocamdată numele investitorului nu a fost făcut public, dar urmează ca între cele două părţi să fie încheiat un contract.