Week-end de pomină la Giurgiu: Târg agricol, Gala excelenţei, maşini de epocă, fotbal feminin, concert Puya, fotbal cu Dunărea Giurgiu,  teatru cu Alexander Hausvater la regie, party pe „Pagaya Yacht” şi semimaraton internaţional

Giurgiuvenii care se tot vaită că se plictisesc în Giurgiu, pot să-şi schimbe perspectiva în acest week-end, când se anunţă o sumedenie de evenimente, care mai de care mai interesante:

*Vineri şi sâmbătă se va desfăşura Gala Excelenţei în educaţie- 2022, vineri de la 14.30 Consiliul judeţean premiind elevii merituoşi din ciclul primar, sâmbătă de la 11.00 fiind rândul la premii pentru cei din ciclul gimnazial şi licee. Evenimentul va fi găzduit de Teatrul Tudor Vianu.

* Sâmbătă, Primăria municipiului Giurgiu, în parteneriat cu Comitetul de Coordonare a Administrației Agricole, organizează Ziua Agriculturii Giurgiuvene.

Evenimentul se va desfășura pe strada Mircea cel Bătrân, în intervalul orar 09:30-17:00. Vor fi amenajate aproximativ 60 de standuri, unde vor fi expuse legume și fructe de sezon, provenite din exploatațiile agricole ale fermierilor giurgiuveni, precum și preparate alimentare tradiționale, realizate de producătorii giurgiuveni.

* În faţa teatrului puteţi admira o expoziţie de maşini de epocă, cu exponate care de fiecare data au stârnit admiraţia şi respectul vizitatorilor.

*Stadionul Marin Anastasovici va găzui, de la ora 13, partida de fotbal feminin din Liga 1- FC  Carmen Bucureşti- Poli Timişoara. După partidă va avea loc concertul Puya- orele 15.00,  iar de la orele 17  puteţi urmări partida de fotbal Dunărea Giurgiu – Gloria Comana.

* Teatrul Tudor Vianu vă invită în fotoliile sălii Dem Rădulescu (sala mare) la spectacolul exerciţiu ACTORUL TOTAL, regizat de Alexandru Hausvater. Un spectacol surpriză, interactiv, realizat în nici 10 zile, întâlnirea cu regizorul de talie internaţională fiind un real eveniment pentru teatrul giurgiuvean şi fanii săi.

* Ei bine, ca să încheiaţi ziua cum se cuvine, puteţi merge la Dunăre, unde seara se va inaugura un nou restaurant plutitor „Pagaya Yacht”, prilej cu care sunt organizate spectacole, degustări, party.

  • *Duminică, de la ora 11, începe „Crosul transfrontalier Free Spirit Run Giurgiu- Russe”, semimaraton european de 15 km. Startul va avea loc din faţa teatrului local  Tudor Vianu.

GiB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *