ASTĂZI: Mare meci mare la Giurgiu/ F.C. Dinamo 1948 București vs A.F.C. Unirea Slobozia

Microbiştii giurgiuveni sunt aşteptaţi astăzi pe stadionul “Marin Anastasovici” unde, începând cu ora 17.00, se va desfăşura partida dintre Dinamo şi Unirea Slobozia. Se preconizează că la partidă vor veni mulţi spectatori, motiv pentru care aceştia vor avea acces în stadion începând cu ora 15.30, pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator, doar în tribunele I și a II-a. Accesul publicului spectator din municipiul Giurgiu, în incinta complexului sportiv, se va face pe strada Aleea Fabrica de Zahăr.

Pentru dinamovişti partida de astăzi de la Giurgiu reprezintă   și un omagiu adus “Unicului Căpitan” al dinamoviștilor, Cătălin Hîldan, plecat dintre noi în urmă cu 22 de ani, pe 5 octombrie 2000.

Echipa Dinamo va juca pentru prima oară în acest sezon competițional într-un echipament special, negru, cu chipul lui Cătălin Hîldan, după partidă tricourile urmând să fie scoase la licitaţie. 

Pentru desfășurarea în bune condiții a evenimentului sportiv, Jandarmeria Giurgiu adresează spectatorilor următoarele recomandări:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă;

– să manifeste răbdare, să respecte indicațiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul forțelor de ordine din zonă;

– părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii.

De asemenea, Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al Jandarmeriei face precizarea că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenței cu ocazia competițiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, jandarmii vor supraveghea comportamentul spectatorilor, atât pe traseele de afluire/defluire spre/de la baza sportivă, cât şi în interiorul acesteia, inclusiv prin efectuarea de înregistrări video şi fotografii operative în scopul identificării persoanelor care săvârșesc fapte antisociale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *