Giurgiuveanul Alex Botnaru: Mă pregătesc de 7 luni, 7 zile din 7, pentru a deveni a 3-a oară campion naţional

* “Nivelul concursului din acest an sper să fie unul ridicat, eu sunt foarte pregătit!“.

Tânărul Alexandru Botnaru- 27 de ani, este dublu campion național la culturism și vicecampion naţional la culturism clasic.

În momentul de față este în finalul pregătirilor, pentru al treilea an consecutiv, în vederea participării la Campionatul Național ce va avea loc în câteva zile, mai exact în data de 31 august, la Sibiu. Alex speră ca de la acest concursaducă la Giurgiu cel de al treilea titlu de Campion Național.

   

Culturismul la nivel competițional îl practică de 3 ani, iar în trecut a mai avut o încercare, dar se pare ca nu era suficient de pregătit.

Am obținut prima medalie de aur la primul concurs la care am concurat, în 2020. Mă pregatesc pentru concursul actual de 7 luni. In aceste 7 luni am facut antrenament 7/7, uneori chiar și de două ori pe zi, unul de greutăți în sala de fitness iar al doilea de cardio– ne-a declarat sportivul.

Alex consideră zilele de pauză ca fiind tot zile de antrenament, pentru că în aceste zile a făcut antrenament cardio. Alimentația sportivului este foarte bine structurată, fiind formată din 6 mese zilnic, fiecare fiind bogată în macronutrienţi și micronutrienți. Alex ne-a declarat că nu a folosit şi nu va folosi niciodată steroizi.

foto:  Alex la antrenament

Mult succes Alex, revenim cu noi informaţii după concursul naţional de la Sibiu.

Gelu BREBENEL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *