Farsa redacţiei Giurgiu express de 1 aprilie a avut audienţă record

Păcăleala de 1 aprilie pe care redacţia noastră a pregătit-o pentru giurgiuveni, a avut o audienţă foarte mare, depăşind orice material publicat de noi în luna martie, cu excepţia interviurilor cu Alex Ştefănescu, Mihaela Georgescu şi Mugur Burcescu.

Redacţia a pregătit o farsă care a pornit de la un eveniment real- iminentul val de praf saharian anunţat de meteorologi, care urma să ajungă şi în România pe 31 martie şi 1 aprilie. Cum pe 31 martie nu s-a întâmplat mare lucru, ….urma ca totul să se întâmple a doua zi, iar noi am detaliat (aici e farsa!) cu privire la cum automobiliştii giurgiuveni să îşi protejeze minunatele lor maşini.

Amănumte aici:

https://giurgiu-express.ro/cum-va-puteti-proteja-automobilele-de-noul-val-de-praf-saharian-care-va-trece-peste-giurgiu-dupa-orele-pranzului/

*Deşi redacţia noastră propune giurgiuvenilor un format inedit, gen revistă, cu materiale de interes general care sunt perene, orientare noastră sărind peste interesul publicistic de o zi- ştiri, de data aceasta am făcut o concesie, pentru a respecta tradiţia: păcălelile de 1.

Redacţia Giurgiu express

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *