CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ 2022, un blat cu sindicatele- restricţii privind vestimentatia angajatilor, accesul la toaletă, pauza de masă şi multe altele. Sindicatele tac mâlc!

 • CONTRACTUL  COLECTIV  DE MUNCĂ 2022

 • Codul vestimentar
 1. Se recomandă ca la serviciu angajații să fie îmbracați în funcție de salariu. Dacă te vedem purtând pantofi Prada și geantă Gucci, considerăm că îți merge foarte bine financiar și de aceea nu mai ai nevoie de o mărire de salariu.
 2. Dacă te îmbraci sărăcăcios, ai nevoie se înveți să îți chivernisești mai bine banii, așa încât să îți poți cumpăra haine mai frumoase și de aceea nu ai nevoie de o mărire de salariu.
 3. Dacă te îmbraci exact cum trebuie, ești exact unde ar trebui să fii, așa că nu ai nevoie de o mărire de salariu.
 • Concediu medical

De acum încolo nu se mai acceptă certificate medicale ca dovadă a bolii. Dacă ești în stare să mergi la  doctor, ești în stare să vii și la serviciu.

 • Concediu de odihnă

Fiecare angajat va primi 104 zile de concediu de odihnă. Ele se numesc sâmbătă și duminică.

 • Concediu de înmormântare

Nu este o scuză pentru a lipsi de la seriviciu. Nu poți face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morți. Trebuie făcute toate eforturile pentru a-i convinge pe șomeri să meargă la astfel de aranjamente.

În cazurile rare, când prezența angajatului este necesară, înmormântarea ar trebui programată după- amiaza târziu. Cu plăcere îți vom da voie să lucrezi în timpul pauzei de masă, pentru a pleca mai devreme.

 • Utilizarea toaletei
 1. În total, mult prea mult timp este petrecut în toaletă. De acum există o limită strictă de 3 minute în cabină.
 2. La sfârșitul celor 3 minute, alarma va suna, rola de hărtie igienică va fi retrasă, ușa cabinei se va deschide și ți se va face o poză.
 3. La a doua abatere, poza ta va fi publicată pe tabla de anunțuri a companiei, la rubrica ”Recidiviști”.
 4. Oricine va fi prins zâmbind în poză, va fi sancționat în conformitate cu politica de sănătate mentală a companiei.
 • Pauza de masă
 1. Persoanele slăbănoage primesc 30 de minute pauză de prânz pentru că au nevoie să mănânce mai mult pentru a arăta sănătos.
 2. Persoanele de dimensiuni normale primesc 15 minute pauză pentru a mânca o masă echilibrată, ca să mențină aspectul normal.
 3. Persoanele durdulii primesc 5 minute pentru prânz. Nu este nevoie de mai mult pentru a bea un concentrat Slăbește-rapid.

Îți mulțumim pentru loialitatea ta față de companie. Ține minte că noi suntem un angajator preferat și suntem aici pentru a oferi o experiență de muncă pozitivă.

De aceea, toate întrebările, comentariile, îngrijorările, plângerile, frustrările, iritările, necazurile, acuzațiile, insinuările, declarațiile, presupunerile, spaimele și opiniile ar trebui adresate preotului.

sursa:   una dintre colegele noastre de la juridic, să facă cinste dacă nu vrea să o dâm în gât

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *