Protest feminist fără precedent în România : S-a înfiinţat Asociaţia „NU vrem benzină şi motorină în dressing”

* urmează o anchetă privind permisele abuzive de conducere, eliberate şi la Giurgiu

Zi istorică azi, 10 martie 2022, când, gând la gând cu supărare, mii de femei din ţara noastră au înfiinţat Asociaţia „NU vrem benzină şi motorină în dressing”, protestând astfel faţă de bărbaţii lor care nu au respectat tradiţia cu 44 de pahare sfinte şi s-au aşezat, ca fraierii, la coadă, să ia benzina cu 10 lei.

Iată câteva dintre cele mai puternice argumente ale unor membre fondatoare:

Al meu a venit pe la 4 de dimineaţa, transpirat şi şulfănit, la început am crezut că a participat la vreo cafteală, da de unde, fraieru mi-a adus nişte damigene să le bag în dressing, că nu mai e loc în garaj. M-am supărat foarte tare, de aia am şi făcut Asociaţia, mai bine venea beat ca de obicei decât puţind ca toţi dracii, ca la rafinărie”.

„Sunt de acord cu doamna fondatoare, şi al meu mai bine bea alea 44 de pahare şi stătea dracului în banca lui, nici nu-l mai băteam, că m-am enervat tare, l-a pus pe ăla micu să îmi arunce borcanele de 10 kile cu murături de la mama şi le-a adus pline cu motorină”.

După ce că n-a fost în stare să îşi ia un amărât de garaj, a mai venit si cu 7 canistre în sufragerie, cică să donăm canapeaua la ăia cu războiu şi să mai luăm un dulap, că dacă se mai scumpeşte motorina? Păi normal că m-am enervat la nervii din creştetu capului, că ce să facă ăia cu canapeaua noastră, asta le trebuie lor?

Lasă fată că e mai bine fără garaje, eu l-am prins pe al meu cu vreo două vecine în garaju luat pe banii de la tata, cică făceau curăţenie ale dreaku, da erau doar în chiloţi. Păi aşa se face cutrăţenie, să te vadă vecinii şi să te faci de cacao?

De supărare, Asociaţia a anunţat că va fi foarte vigilentă cu treaba din dressinguri, dulapuri, garaje şi sufragerii şi că o comisie va merge la primul- ministru, că nu se mai poate chiar aşa, prea mulţi fraieri cu carnet, o să vedem noi câţi l-au luat din lotul ăla de la Piteşti sau Ploieşti sau de la Giurgiu, şi care ştie carte şi care nu!

GiB and Company No-Oil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.