UN MARE VIS FRUMOS S-A STINS… ASTRA GIURGIU NU MAI ESTE!

Oficial s-a anunţat că Astra Giurgiu s-a retras din campionatul Ligii a 3-a, acolo unde ajunsese după ce a fost campioana României şi a jucat, cu succes, în Europa Ligue.

Pentru mine, Astra care a jucat pe Marin Anastasovici a fost echipa mea de acasă. Neînţeleasă şi hulită de dunărenii adepţi ai fotbalului mic, numai pentru că era echipa lui Ion Niculae, pentru mine Astra a fost echipa fotbalului mare.

Am fost mândru de Silviu Lung Junior, Budescu, Felipe Teixeira, Alibec, Takayuki, De Amorim, Junior Morais, Lovin, Valerică Găman, Fatay, de Ionită, Florea, Dandea, Yazalde, Papp, Daniel Niculae, Săpunaru… De Marius ŞUMUDICĂ!

Tuturor le mulţumesc că au scos Giurgiu în Europa, că au făcut spectacol pe stadioane, că au stârnit speranţe, orgolii, aplauze.

Nu îmi doresc decât să mai apucăm asemenea vremuri. Atât şi nimic mai mult!

Mulţumim, Astra Giurgiu!

Gelu BREBENEL

One thought on “UN MARE VIS FRUMOS S-A STINS… ASTRA GIURGIU NU MAI ESTE!

  1. Am navigat online mai mult de trei ore in zilele noastre, dar in niciun caz nu am descoperit niciun articol care sa capteze atentia ca al tau. Este o valoare minunata suficienta pentru mine. Personal, daca toti webmasterii si bloggerii au creat continut bun asa cum ati facut dvs., reteaua va fi probabil mult mai util decat oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *