Giurgiu express – Pentru cine? Pentru Ce?

       

Dincolo de emoția specifică evenimentului, comeback-ul publicației Giurgiu express are la bază și dorința de a creiona imaginea autentică a comunității giurgiuvene.

Giurgiu express nu-și propune să fie o publicație “altfel”, să “schimbe totul” sau să “reformeze totul” în presa locală. Departe de noi ideea de presă de senzație sau de spectacol mediatic. Ne adresăm tuturor celor care au nevoie de informații corecte, utile și relevante, precum și de opinii pertinente și obiective.

Parafrazând sloganul “ECHILIBRU și BUN-SIMȚ”, oferim un concept editorial constructiv, orientat spre un parteneriat cu cititorii. Acest demers implică promovarea valorilor și a realizărilor, sprijinirea inițiativelor lăudabile, identificarea problemelor, oferirea de soluții, semnalarea derapajelor de orice natură.

Personal, vă invit să urmăriți (și să comentați) secțiunea “INFO Legislația Muncii”, unde voi prezenta și comenta aspecte ce țin de legislația muncii și salarizare (voi încerca să răspund și la eventualele întrebări formulate pe această temă). De asemenea, vom analiza și dezbate activitatea administrației publice locale, domeniu de mare interes pentru cetățenii orașului.

Nu în ultimul rând, sper ca iubitorii sportului să regăsească în paginile ziarului comentarii și opinii interesante, cel puțin la nivelul celor care vedeau lumina tiparului la Giurgiu express, în anii 90.

S-auzim numai de bine!

                  Adrian Anghel