VIITORUL, CU PORŢILE LARG DESCHISE! – Cursuri ECDL Digital Citizen , la Biblioteca din Giurgiu

Între cele patru Biblioteci publice din România care dețin licență să organizeze programul Digital Citizen (alături de bibliotecile județene din Botoșani, Dâmbovița și Sălaj)c devine hub de învăţare digitală pentru comunitate,  prin  programul recunoscut la stadarde internaţionale- ECDL  Digital Citizen.  

Digital Citizen este conceput pentru începători și este disponibil tuturor. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul certificărilor ECDL ROMANIA.

Toți cei care își doresc să participe la aceste cursuri, sunt așteptați să se înscrie la sediul bibliotecii judeţene din municipiul Giurgiu, șos. București, nr. 53. Primii 10 cursanţi vor beneficia de gratuitate iar următorii vor achita o taxă modică. Absolvenții vor primi Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence), care este cel mai răspândit program de certificare a competențelor digitale, recunoscut la nivel internațional în 148 de țări de pe toate continentele lumii.

  Certificarea ECDL este unul din cele mai bune argumente la angajare sau promovare – o dovadă că ai de-a face cu un om care are cultura eficienței in utilizarea calculatorului.  Pentru comunitatea giurgiuveană, îndrumători ai centrului de învățare digitală vor fi doamnele Otilia Pătruț- șef serviciu și Cristina Mirea- bibliotecar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *