Cine suntem noi

 

Pornim la drum cu o echipă mică pentru cotidianul “Giurgiu express “de cândva, dar cu una mare faţă de tendinţa presei de astăzi, când se poartă omul şi ziarul. Cu voia dumneavoastră, am să spun câte ceva despre colegii care formează nucleul acestei publicaţii:

  •  Emil Pălăngean a colaborat cu Giurgiu Express încă de la lansarea cotidianului, astăzi având propria sa firmă de producţie publicitară- IRIS Image Vision şi fiind corespondent al Trinitas. Emil este un personaj foarte bine cunoscut în judeţ, despre care toţi spun că nu au ce să îi reproşeze, fiind .. cel mai bun băiat! Ne va ţine la curent cu evenimente din domeniul religiei şi nu numai, dar contăm şi pe flerul lui de fotograf cu mare experienţă.
  •  Cu Adrian Anghel am colaborat la Giurgiu Express, la Radio Giurgiu şi mai târziu la Informaţia de Giurgiu, exclusiv în domeniul sportiv. Adrian ştie foarte mult despre sport pentru că iubeşte şi urmăreşte sportul de dimineaţă până seara. Dacă la Giurgiu express ne-am cunoscut, Adrian m-a uimit încă din prima zi la Radio Giurgiu, când, venind în studio cu un prim material, am observat uimit că e scris ca la radio şi că ştie să citească ca un crainic de radio. Colaborarea noastră este reluată acum, când Adrian promite să abordeze şi alte domenii, contând pe o relaţie apropiată cu cititorii în domeniul resurselor umane.
  •  Sergiu Manolescu este un tip tobă de cunoştinţe, de la istorie la ştiinţe şi sf, de la inginerie până la sport. Ca şi mine, crede că luna este un satelit artificial al Terrei şi că, evident, este populată, fiind singurul corp ceresc cunoscut de om, care are viteza de rezoluţie agală cu viteza de rotaţie, motiv pentru care, noi, pământenii, nu îi putem vedea, mereu,  decât o singură parte.  Am scris asta ca să îl provonc pe Sergiu la discuţii…  Înzestrat cu o memorie fantastică, sperăm să ne împărtăşească cât mai mult din ceea ce ştie şi din tâlcurile pe care le-a cuprins de-a lungul timpului.
  •   Florin Grofu este prietenul nostru grafician, responsabil cu ceea ce vă încântă mai mult: grafica Giurgiu express, precum şi tot istoricul câinilor şi turnurilor cu ceas  care apar şi vor apărea prin paginile noastre.
  • Aur Nistor ne va ajuta în domeniul graficii şi video, fiind absolvent al Şcolii de televiziune Tudor Vornicu. Aur a lucrat la realizarea mai multor documentare si filme de scurt metraj care au obţinut premii. Îi urăm succes şi să ţină aproape de noi.
  • Dan Dima este un tânăr giurgiuvean, proaspăt publicist sportiv, specializat în fotbal. Îl aşteptăm cu rubriceile sale sportive şi nu numai atât, pentru că Dan este un mare iubitor de rock şi un şi mai mare iubitor de literatură, având studii de biblioteconomie, în cadrul Facultații de Litere a Universității București.
  • Cu voia dvs. mă prezint şi eu- Gelu Brebenel. Am lucrat la Jurnalul de Giurgiu, din prima zi la Giurgiu express şi am fondat Informaţia de Giurgiu. Am fost redactor şef la Radio Giurgiu şi Tv. Technosat,  am lucrat încă din perioada de simulări laTv Giurgiu şi Giurgiu Tribune. Sunt autor a două volume de interviuri cu personalităţi- parte din ele le voi publica şi în Giurgiu express. Am mai scris un volum biografic despre Narcis Coman, un volum de poezii şi unul de teatru, cu cinci piese, care au văzut lumina rampei. Am ca proiect ca în luna decembrie a acestui an să editez volumul “ Dreptul de a fi nebun- PUBLICISTICĂ- 1992-2022”, prin care marchez 30 de ani petrecuţi în domeniul jurnalisticii.
  • Ei bine, din echipa noastră face parte şi Athos, ”bulduzerul francez” care se prezintă în centrul atenţiei cum deschideţi site-ul nostru. El este cel bun care poate fi şi cel rău, dar care vrea să fie prietenul tuturor…
  • Din echipa noastră fac parte, idisolubil, şi toate consoartele care ne rabdă şi care ne iubesc, cu toate cele ale noastre porniri, mai nou sau mai vechi, publicistice. …Care nu are, să-şi găsească, altfel deschidem şi Matrimoniale.
  • **Totuşi, deşi suntem deschişi colaboratorilor care înţeleg să ne respecte blazonul: ECHILIBRU ŞI BUN-SIMŢ! şi pe care îi aşteptăm alături de noi, mai  aşteptăm ca şi alte reprezentante ale sexului suav să fie alături de noi, într-un număr care să echilibreze balanţa. Redacţională.

Mulţumim, aşteptăm să ne citiţi şi aşteptăm părerea voastră!