Zilele acestea se lucrează la construcţia MALL-ului din spatele market-ului LIDL

 În zona din spatele primului LIDL din Giurgiu, cu ani în urmă a demarat studiile de teren pentru construirea unui magazin METRO, dar specialiştii au dat de pânza freatică şi lucrarea a fost abandonată.  Pe locul fostelor escavări a apărut o mare baltă, cu trestia, broastele şi şerpăria  aferente iar lucrurile au trenat aşa peste 10 ani. 
Între timp terenul şi-a schimbat proprietarul, noul investitor abordând, se pare, o construcţie în măsură să folosească caracteristicile terenului. 
Mai nou, în spatele LIDL a apărut un mare şantier de lucru, unde de câteva zile se lucrează intens cu escavatoare şi alte utilaje, pentru demararea construcţiei noului complex comercial de tip mall -AURORA MALL. Lucrările vizează și sistematizarea zonei cuprinse între Bulevardele București, CFR și Mihai Viteazu (zona LIDL).Planul de construcție al Centrului Comercial pe terenul investitorului din spatele LIDL prevede realizarea de parcări subterane și supraterane, zone pietonale, zone verzi, panou publicitar și utilități. 

Întreaga zonă care va fi reglementată prin documentația de urbanism mai cuprinde:

– Terenul pe care se construiesc în prezent locuințe ANL destinate medicilor;

– Terenul destinat locuințelor ANL pentru tinerii specialiști din administrație publică;

– Terenul pe care va fi construit sediul Primăriei Municipiului Giurgiu destinat Biroului Unic;

– Reconfigurarea parcărilor.

Documentația de urbanism aferentă acestui proiect poate fi consultată pe site-ul primăriei, www.primariagiurgiu.ro, la secțiunea urbanism.

Gelu B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *