PRONOSTIC: Giurgiuvenii și calificarea naționalei în “optimile” Euro 2024

 

Păreri împărțite cu privire la meciul naționalei noastre cu Slovacia. Deși zvonul unei posibile înțelegeri la egal a circulat printre microbiștii cu ehipă națională în Grupa E, microbiștii noștri de pe malul Dunării sunt oarecum echilibrați cu privire la înfruntarea cu slovacii. Iată părerile câtorva dintre ei:

NARCIS COMAN– fost portar și recent cetățean de onoare al județului : “Îmi e teamă de acest meci, slovacii ne-au bătut mai mereu, chiar și cu echipa condusă de Gică Hagi. Ca să fiu optimist aș merge pe un X”.

VIORICA ȚIGĂU– director Club Școlar Municipal Giurgiu și participantă, ca atletă, la 3 Olimpiade: 2000, 2008 și 2012: “Sunt alături de tricolorii noștri și o să învingem cu 2-0. Hai România!

CIPRIAN ULEA– fost profesor de sport,  mare microbist și parior sportiv: “Sutem ca și calificați, merg pe un meci egal”.

MARIAN DAMIAN- vice-primar: “Merg la victorie, cu un 3-2 !”

BOGDAN VLADU- redactor Tv Giurgiu: “Meci greu dar cred într-o victorie. Poate un 2-1. Hai România !””

PETRICĂ PINTILEI- unul dintre cei mai buni șahiști giurgiuveni și un mare microbist: “Va fi un meci echilibrat și prevăd un egal.”

DAN DIMA- colaborator Prima Sport,  Pro Arena și Giurgiu express: “ Cu siguranță va fi un meci greu, să nu uităm că slovacii au bătut Belgia iar belgienii ne-au învins categoric. Ca să fiu optimist zic că va fi un meci echilibrat și sper într-un 2-1 pentru naționala noastră.”

ION GHIMPEȚEANU- inspector general IȘJ: “Va fi un meci greu, nu prea văd o victorie, ar fi prea frumos. Merg pe un egal.”

SERGIU MANOLESCU- colaborator “Giurgiu express” și cârcotaș de serviciu: “ Pierdem și  terminăm grupa pe locul 4”.

Pronosticul publicației “Giurgiu express”: Victorie tricoloră, cu 2-1. Hai România!!

Clasament grupa E: 1. România 3p (3-2), 2. Belgia 3p (2-1), 3. Slovacia 3p (2-2), 4. Ucraina 3p (2-4).