Se-ngroaşă gluma cu Banca Transilvania din Giurgiu

După ce acum vreo 2 saptămâni un coleg de redacţie a scris cât e greu să plăteşti ratele la bancomatelor BT, vin si eu acum să îl susţin: sâmbătă pe la ora prânzului în centru erau vreo 7-8 persoane la coadă, injurând bancomatul şi banca, asa că m-am dus pe soseaua Bucuresti. Şi acolo era la fel, după figuri si interogari ale bancomatului, îţi dădea banii înapoi. Şi atunci, unde să plătim ratele, la Cluj?

Vedeţi aici articolul precedent:

B.T. are grijă de fizicul nostru, da’ noi nu ştiam!

Frate, ăstora de la B.T. le-a căşunat că nu mai poţi să plăteşti la casierie. La casieriţe. Pe bune, mă mai şi uitam şi eu ca omu în decolteul lor, dar apreciam viteza. De tranzacţie. Acum, cică, din motive de covizi sau alte alea-alea, eşti direcţionat spre bancomate. Dacă are cine să te direcţioneze, dacă nu, te direcţionezi tu.

Sunt vreo 5 bancomate pe la noi, de care ştiu eu. Doar la vreo două poţi să depui bani, la alelalte doar să iei. Dacă ai ce, dacă nu, poate vrei să te uiţi şi tu la sold. Aiurea!, ăla de vis a vis de Catedrală ( ptiuf!, să mă ierte feţele lor alese pentru asocierea rea), n-are nici meniu. Cred că e bun doar să te ţii de el, dacă te apucă ameţeala. Hopa!, stai aşa că mi-a mai venit una- în fapt de seara trebuie sa vii cu lanterna, pentru ca nu vezi nimic şi trebuie sa stai ciucit, dacă ai peste 1,40 metri, că tastele din fund nu se vad decât dacă stai pe vine.

Frate, ăstia sunt subtili rău de tot, au deschis un fel de fitness pentru depunători, şi noi nu ne-am prins! Bravo BT, da poate dai si tu niste aspirine, Carmol, ceva, dacă nu ne mai ţin balamalele.

*PS: am vrut să depun 200 de euro, dar 100 nu i-a primit bancomatele BT din tot Giurgiu. Am fost informat că era serie nouă. M-am dus înapoi la schimb valutar, să-mi dea una mai şifonată. Banii de benzină, ciuci!

**PS la PS: Dacă aveţi bani noi, când vă plimbaţi prin tot oraşul după un bancomat BT la care să fie mai puţin de 10 inşi la coadă la 2 grade, Celsius, recomandăm sa îi puneţi sub posteriorul şoferului. Nu vă riscaţi cu pasagerul din dreapta, nu se frichine destul de tare şi iar iese bancnota ca nouă. Naşpa, te duci dracului acasă cu banii în buzunar, îţi căşună pe nevastă şi rămâi fără ei.

Semnat: BT- istu cel plimbat, da încă cu banii în buzunar

PS la PS- ul PS- ului: trageţi voi concluzia- ce se întâmplă dacă nevasta nu e acasă şi cum răspunde BT pentru încurcăturile colaterale?!

Mircea Radu DIMIDOV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *