Giurgiu- din nou în Europa: caprele şi păşunile ne scot la liman!

Veste bună pentru autorităţile locale:  Giurgiu e din nou în Europa datorită perspectivelor create prin colaborarea dintre mandatele trecute şi cel actual al Primăriei. 

Totul a apărut de la iniţiativa recentă de a revigora Complexul Stejarul din Pădurea Bălănoaia, care cândva arata ca în pozele cu caprele, ba chiar mult mai rău. Deşi unii au vrut să studieze influenţa caprelor asupra trăiniciei gazonului artificial,  aşa cum se întâmplă mereu în România, cercetarea nu a obţinut finanţare şi ideea le-a fost furată de alţii. Facem aici o paranteză şi amintim că, şi mai iniţial mandatarii  …mandatului trecut au vrut să fructifice ei potenţialul afacerii, că aveau şi capre şi bălălău… adică iarbă, căcălău, dar n-au putut înregistra afacerea la Osim din cauza liderului PSD de atunci, din motive de confuzii onomastice. Când s-au dumirit că se poate să înregistreze brendul că venise iar ai  lor la Osim, a apărut o problemă majoră: fugiseră caprele printr-o spărtură din gard iar un import de capre le-a fost blocat la nivel ministerial- deh!, Bădălău…

Cum spuneam, acum ideea afacerii ţine de o îmbinare genială între două domenii şi în acelaşi timp între două mandate: caprele din mandatul trecut, rasate pentru că au crescut pe terenul de sport fără să mânânce gazonul, pot fi exploatate comercial datorită potenţialului ierbicol pe care Giurgiu il are in aceasta vară, că doar toată lume vede şi înjură că e iarbă peste tot! Deci, dacă iarbă e, potenţial e!

Neamule, şi acum prezentăm afacerea, deja înregistrată la Osim, că iar e unu de la PSD director si, deci, coaliţia sprijină libera iniţiativa: caprele şi iarba deasă vor fi simbolul Giurgiului! Uite aşa scăpăm şi de câini, ne umplem de lapte şi brânză şi scăpăm şi de boscheţi!

Expression