Giurgiu în noapte: Cafteală între cocălari, fără taxă de deranj din partea Poliției

Aseară, pe la orele 11.30, pe celebra stradă Nicolae Gogol, la doi pași de Scoala 4, lângă Piața Centrală, a început marea cafteală. Trei flăcăi și o zdrahoancă s-au dat jos din bemveuri și vreo jumate de oră s-au fugărit și înjurat, cu capete-n gură, îmbrânceli precum și sute de ziceri și zbierături din repertoriu lor de cocălari, precum  morții mă-tii, să mor în pușcărie, te fac, îți iau gâtu, bulangiule, curvă împuțită… Decenți cum suntem, ne oprim aici, nu înainte de a rispi o nejustificată nedumerire: de ce lângă Școala 4? Ehe!, pentru că locul a fost ales strategic: dacă obosești în timpul beligerațiunii cu cafteală și fugăreli, poți să faci o pauză, un fel de armistițiu,  și să te duci în școală, care are mereu Porțile larg Deschise și unde deci poți și tu să te ușurezi, adică să te caci și să te piși, cum face multă lume, ca să poți la urmă să înjuri mai tare și să dai pumni mai cu spor!

La fața locului s-au prezentat, în urma unei reclamații telefonice a locatarilor din zonă  (care vor fi văzut ei multe, dar un meci așa de lung mai rar! ), s-au prezentat mai întâi 3 echipaje ale Poliției Române, apoi al 4-lea, pline cu polițiști. După o scurtă cercetare la fața locului, scandalul s-a mai liniștit, apele s-au mai limpezit-  deci bătaia, și ea, s-a oprit!  Cei patru au trecut la odihnit! Beligeranta, cumva mai sensibilă dar altfel tare-n partea vocală mai ceva ca ceilați trei la un loc, a efectuat chiar un mic repaos, în poziție șezut, lângă roata lateral drepta față a unuia dintre bemveuri.

Polițiștii au cercetat și cu toții au plecat ( și ei și bătăușii ), fără ca cineva să observe cum că s-ar fi întocmit vreun proces verbal pentru ce s-a întâmplat.

Cercetași cum suntem, am cercetat și noi, azi, pe lumină și pe surse și am aflat că cei 4 sunt bine mersi, fără vreo amendă, avertisment etc, și, poate, doar cu onoarea nereperată și unul cu buza spartă și cămeșa șifonată. La fața locului nu s-a făcut plângere pentru vreun atac, amenințare, jihnire, viol, avort etc. si deci organele poliției au lăsat-o așa cum s-a terminat.

Concluzia: puteți să vă caftiți cât vreți în centrul Giurgiului, să vă dați capete-n gură, să urlați ce vreți, să vă fugăriți, să ziceți de morții- măsilor lor de cocălari împuțiți, de pușcărie, de mame, țați, frați gheboși și neveste demente și curve, nu se întâmplă nimic! Vine Poliția să vă calmeze, fără taxă de deranj!  Și dacă VOI, cocălarii cu caftul și scadalul, nu vă faceți plângeri unii la alții, e perfect! Puteți să mergeți acasă să vă odihniți, Poliția veghează la liniștea noastră!

Reportaj-pamflet semnat: Devenghe-n(p)lanulcucocălari