Mare supărare pentru elevii chiulangii: ANPC a închis temporar locul de joacă și pe cel de fitness de pe strada Nicolae Gogol

Locul de joacă și cel de fitness în aer liber de lângă Școala 4 și Colegiul Ion Maiorescu au fost închise temporar de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor Giurgiu, după ce publicația Giurgiu expressa solicitat ANPC să ia măsuri cu privire la cele două spații.
Giurgiu expresssesiza, în data de 2 februarie, prin articolul intitulat: “Locurile de joacă pentru copii- asaltate de elevi chiulangii” ( click pe link:  Locurile de joacă pentru copii- asaltate de elevi chiulangii / Cum ajungi să ți se strige că ești pedofil numai dacă „deranjezi” un elev chiulangiu! | Giurgiu express (giurgiu-express.ro) ) că cele două spații sunt improprii pentru folosință, aparatele de joacă fiind defente, gardul și pavajul distruse iar spațiile fiind frecventate de elevi care fug de la ore să tragă o țigară în locul de joacă pentru copii de 5-10 ani etc.
Astăzi dimineață, în incinta locului de joacă trebăluiau 4 lucrători- probabil o echipă a vreunui serviciu al Primăriei, care  refacea pavajul cu dale.

Semn bun si dinspre Școala Gimnazială nr. 4 Mihai Eminescu, unde porțile mari sunt închise pentru a limita intrarea în unitatea de învățământ (școala are 4 intrări). Terenul de sport este însă frecventat de găști care sar gardurile, reglementarea situației ținând, de acum, de Poliție.
Dar, ca să rămânem realiști până la capăt, ne oprim aici.
Giurgiu express