Joi- 30 martie, de la ora 9.00:  în Giurgiu se deschide Shopping Park- un mare complex comercial

Proiectul de care vorbim –Giurgiu Shopping Park – este  realizat de de Square 7 și Mitiska REIM. Amplasarea pe strada Academician Miron Nicolescu nr. 10, în vecinătatea stației Petrom și a noului complex Lidl, face ca zona să devină mult mai atractivă, ceea ce poate duce la deplasarea polului comercial al orașului spre această zonă, în detrimentul zonei comerciale de pe B-dul Mihai Viteazul. Astfel, strada Miron Nicolescu devine o variantă mai atractivă de acces spre Vamă sau spre Port, prin șoseaua de Centură.

  • Deja spațiile comerciale din incinta complexului sunt ocupate 100%, iar în nou Centrul comercial se vor egăsi brenduri precum  KFC, Noriel ( magazin mutat din zona Jisk), Hervis, CCC,Dr. Max, Tedi, New Yorker, Takko,  Kik, Sinsay, Xpress și FressnapfFressnapf, liderul pieței Europene în comercializarea produselor pentru animale de companie.

Square 7 și Mitiska REIM au un portofoliu de 25 de parcuri de retail în toată țara, iar Giurgiu Shopping Park reprezintă proiectul cu numărul 26 din portofoliul investitorilor.

Giurgiu  express