Mare surpriză din partea redacţiei „Giurgiu express”, pentru Narcis Coman, la 76 de ani

 

Anul trecut am lansat pentru a patra oară volumul „Narcis Coman, prin viaţă, fără mănuşi”, la Biblioteca judeţeană, in faţa unui public numeros. Era sărbătoarea maestrului, care împlinea 75 de ani şi au venit să il felicite si să primească câte o carte din partea noastră personalităţi marcante ale judeţului, oameni din sport, suporteri, fani, prieteni, gazetari de nivel national. Narcis Coman este un nume mare, este primul portar desemnat fotbalistul anului in România, este un sportiv trecut prin toate, cu bune, cu rele, cu aventuri, cu amăgiri, cu multe … Cartea scrisă de mine cu materialul clientului- dar ce client! a fost primită cu interes la nivel naţional, ajungând pe toate continentele, prin intermediul fanilor, al prietenilor noştri.

Ei bine, după ce am epuizat si ultimul tiraj- am scos , in cele 4 tiraje, 1500 de volume – Narcis Coman mai are multe de spus. Prietenii şi oficialităţile sportive il sărbătoresc pe maestru mâine, incepând cu ora 15, pe stadionul Marin Anastasovici, iar noi, redactia „Giurgiu express „, i-am pregătit un cadou surpriză. Mare surpriză!

Vă aşteptăm pe stadion, alături de Narcis Coman.

Gelu BREBENEL

 

aveti, mai jos, inregistrarea video din 5 noiembrie 2021, când Narcis Coman a implinit 75 de ani si am lansat cu acest prilej volum boografic, pentru a patra oara cu publicul.

Faceti click pe link si intrati pe Youtube:

NARCIS COMAN PRIN VIATA FARA MANUSI, BIOGRAFIE DE GELU BREBENEL – YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *