Giurgiu express: două luni de la re-deşteptare! * De ce noi suntem mai deştepţi decât alţii?!

  • Într-o lume atât de ….aglomerată, rămâneţi cu noi, … parcarea este asigurată!

E-hei, ne-am luat cu Paştele, cu petrecerile şi am uitat să vă spunem că pe 25 făcurăm exact două luni de la re-lansarea primului cotidian din istoria judeţului- Giurgiu express, fondat în 1994. Să ne fie de bine şi la mai mulţi cititori, deştepţi, ca cei de până acum.

Ca să nu uităm, am înregistrat câteva cifre bune, ca să nu le zicem recorduri: avem mintenaş peste 1200 de prieteni ai grupului Giurgiu express- grup ce susţine site-ul giurgiu-express.ro. Nu ne lăudăm încă cu o mare audienţă, că doar sloganul nostru este ECHILIBRU şi BUN SIMŢ. Nu scriem de morţi, răniţi şi violuri, pisici salvate eroic de prin pătule etc, ceea ce ne costă, dar ne-am asumat asta. Decât mulţi şi proşti, mai bine numai noi şi voi, da buni! Ei, dar un record tot am stabilit: avem un procent de 5,7 articole citite de către prim-vizitatorii noştri, ceea ce înseamnă un lucru foarte important: propunem un conţinut bun, diversificat, aparte, care stârneşte interes şi ne face să nu semănăm cu alţii. Asta şi vrem, că ne stă bine!

Apropo- de ce noi suntem mai dihai decât alţii? Dintr-un motiv deosebit: pentru că cititorii noştri sunt mai deştepţi decât alţii!

 

Redacţia Giurgiu express

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *