INIMA TÂRGULUI

  • *Am vrut să debutăm la rubrica Utile, publicând Programul farmaciilor de gardă din Giurgiu, pe luna martie. Am întrebat prin farmacii- nimeni nu ştie. Am fost îndrumaţi să căutăm pe site-ul Casei judeţene de sănătate. Am căutat şi nu am găsit decât programul din 2020 şi din 2021. Mai aşteptăm şi, dacă vom căuta în week-end farmacia de gardă, o luăm la nimereală spre farmacii, că aşa merge treaba.
  • *E la mare modă ca angajatele de la Salubrizare, care se ocupă cu partea de curăţenie pe lângă spaţiile de depozitare a gunoiul menajer amplasate printre blocuri, să vorbească non-stop la telefon, în timp ce dă din mătură. Dar nu oricum ci ţinând mătura cu o mână în timp ce cu cealaltă dă din telefon. E clar că trebuie să propunem să le cumpere careva nişte căşti, ca să nu mai caşte lumea gura la ele.
  • *Că tot veni vorba de vorbitul la telefon: cele mai vorbitoare angajate rămân tot cele de la LIDL- astea vorbesc într-una şi prin magazin şi mai ales la casă. Pe alea de printre rafturi trebuie să le abordezi cu tehnică, adică exact când trag aer în piept şi deci tac, altfel nu te bagă în seamă nici dacă a luat magazinul foc. Cu alea de la casierii treaba e şi mai delicată, că sunt foarte competente: zic bună ziua la toată lumea, cu o mână dau din butoane pe tastatură, din gură stau la telefon, de vorbă cu alea de printre rafturi şi cu restul de mâni dau cu marfa încasată, la vale, de zice că ea lor. După care, culmea, zic că:  “mulţumim, să mai poftiţi pe la noi! “.
  •  Micea Radu DIMIDOV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *