Conferinţă de presă Dumitru BEIANU: “Voi chema în instanţă pe toţi cei care mi-au adus aceste acuzaţii absolut mincinoase şi pe cei care au promovat aceste minciuni”

La scurtă vreme după ce pe profilul de Facebook al consilierului judeţean Mihăiţă Grigore Napoleon au fost promovate acuzaţiile iresponsabile publicate de revista de scandal ATAC LA PERSOANĂ la adresa presedintelui CJ Dumitru Beianu, acesta din urmă a organizat marţi, 20 septembrie, o conferinţă de presă, pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

( De remarcat că nicio altă persoană nu a preluat acuzaţiile aberante, dar la scurtă vreme a apărut pe FB un profil fals intitulat Atac la persoană, care a susţinut comentariile apărute la postarea iniţială ).

Preşedintele Beianu a mulţumit presei locale, care nu a intrat în acest joc murdar şi nu a preluat informaţiile mincinoase şi a afirmat că toate acuzaţiile sunt false şi că va acţiona în instanţă pe cei care l-au denigrat dar şi pe cei care au promovat acuzaţiile iresponsabile.

Fără să pronunţa vreun nume, Dumitru Beianu a amintit că aducerea la legalitate a mai multor scăpări din mandatele trecute ale presedinţilor CJ i-a atras adversităţi şi duşmani şi că este posibil ca minciunile din presa de scandal să fie comandate şi plătite de persoane sau structuri care nu au curajul să-şi decline identitatea. Pentru că acţiunile de denigrare au adus atingere atât persoanei sale cât şi Consiliului judeţean, preşedintele Beianu a instrumentat deja o serie de plângeri penale, menite să facă lumină în acest caz aberant.

Puteţi urmări întreaga înregistrare video de la conferinţa de presă, prin intermediul link-ului de mai jos.

DUMITRU BEIANU RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR – YouTube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *