Premiera MECIUL INIMILOR- record teatral pe scena “Dem Rădulescu” din Giurgiu

Teatru local Tudor Vianu” a propus în această seară publicului giurgiuvean un spectacol deosebit, realizat în timp record- doar 8 zile, graţie unei echipe valoroase de tineri actori, coordonată de marele regizor Alexander Hausvater.

Spectacolul maraton MECIUL INIMILOR a durat aproape trei ore, fiind o falsă confruntare între cele două echipe pregătite de regizor în cadrul workshopului ACTORUL TOTAL, echipe ce se “luptă” pe scenă pentru votul publicului. Spectacolul, care nu are la bază decât în mică măsură un text preexistent, se bazează pe improvizaţie, actorii jucându-şi  emoţiile trăite în viaţa lor proprie, multe dintre acestea destăinuite publicului în premieră.

Am văzut un spectacol care nu poate fi povestit, emoţionant adesea până la lacrimi, alteori comic, mereu surprinzător.

Aş spune că totul începe de la un noroc al teatrului local şi al actorilor săi- acela de a-l putea întâlni pe Alexander Hausvater la Giurgiu, într-unul din multele sale accese artistice de generozitate. Nu ştiu cum a reuşit managerul teatrului- Oana Maria Dragne să-l aducă pe maestrul Hausvater la noi acasă, dar întâlnirea a fost frumos onorată de trupa de tineri actori, care merită aprecierea publicului giurgiuvean- sperăm unul mult mai numeros la următoarele reprezentaţii.

Felicitări Vlad Bînzoiu, Mădălina Bors, Nadina Cîmpianu, Vlad Ciubotaru, Ana – Maria Fasolă, Marina Flueraşu, Ştefan Liţă, Evelyn Marcu, Claudia Moroşanu, Anca Pascu, Flavia Perşa, Dani Popa, Irina Sibef, Ana-Sivu Daponte, Bogdan Ujeniuc, Laura Voicu, Georgiana Vraţiu.

Mergeţi la teatru- nici nu ştiţi ce aţi pierdut!

Gelu BREBENEL