La 76 de ani, Narcis Coman, pentru ultima oară în poarta echipei Dunărea Giurgiu

Cu legitimaţia la zi, fostul mare portar s-a retras oficial din echipa giurgiuveană.

Momente de mare emoţie astăzi, pe stadionul giurgiuvean Marin Anastasovici. Reprezentanţii Clubului Dunărea 2020 Giurgiu şi ai Primăriei au organizat o întâlnire de neuitat, înaintea partidei din campionatul judeţean dintre Dunărea şi echipa Inter Valea Dragului, marcând împlinirea vârstei de 76 de ani şi retragerea oficială din echipa Dunărea Giurgiu a maestrului Narcis Coman.

Echipa publicaţiei noastre Giurgiu Express a fost alături de Narcis Coman, oferindu-i un cadou surpriză- celebra pălărie care apare pe coperta volumului biografic „Narcis Coman- prin viaţă, fără mănuşi”- autor Gelu Brebenel, după ce ziariştii noştri au răscumpărat” acest simbol de la proprietarul de drept, pentru a-l oferi maestrului.

(Povestea coperţii cărţii este una mai lungă şi ţine de o zi ploiasă şi doi viitori portari de 13- 14 ani, murdari de noroi din cap până în picioare, după sute de plonjoane după mingile aruncate de antrenorul lor- Narcis Coman. Mâinile lor bandajate apar în grafica amintitei cărţi, la fel ca mâinile celebrului Narcis, care a apărat toată viaţa fără mănuşi. Dar, fotografia pentru copertă nu ieşea, cartea era sub tipar… şi atunci a venit ideea fotografiei cu Narcis şi cu pălăria peste mingea de fotbal- jos pălăria în faţa fotbalului! Numai că pălăria nu prea era a nostră…)

Revenim la evenimentul de pe Marin Anastasovici şi, pentru a nu strica surpriza, vă lăsăm plăcerea de a urmări filmarea de la faţa locului, cu Narcis Coman în poartă şi în centrul atenţiei.

Echipa Giurgiu Express: Gelu Brebenel, Emil Pălăngean şi Aur Nistor