SLUJIRE ARHIEREASCĂ ÎN BISERICA „ADORMIREA MAICII DOMNULUI” A PAROHIEI BUDENI

La 3 iulie 2022, când Biserica Ortodoxă se află în Duminica a treia după Rusalii, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Întâistătătorul Eparhiei Giurgiului, Preasfințitul Părinte Episcop Ambrozie, înconjurat de un ales sobor de preoți și diaconi, în biserica parohiei ,,Adormirea Maicii Domnului’’ din satul Budeni, comuna Comana, protopopiatul Hotarele.

Cuvântul de învățătură al Preasfinției Sale a arătat purtarea de grijă a lui Dumnezeu față de toți oamenii și față de fiecare dintre noi, în plan personal, prin modul în care asupra oamenilor sunt revărsate darurile Sale cele bogate și nemărginita Sa milostivire.

În finalul cuvântului său, Ierarhul l-a felicitat pe părintele Andrei Ochețan,  parohul bisericii , care, la rândul său, a mulțumit Întâistătătorului Eparhiei  pentru bucuria de a fi în mijlocul credincioșilor din localitatea Budeni.

Credincioșii prezenți au avut bucuria de a se închina la Icoana Maicii Domnului – Prodromița, copie lucrată la Sf. Munte Athos, adusă de la Noua Catedrală Episcopală ,,Sf. M. Mc. Gheorghe” din municipiul Giurgiu.

Toți cei prezenți au primit din partea Ierarhului lor ultimul număr al revistei „Familia Ortodoxă” și iconițe.

Emil PĂLĂNGEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *