Astra Giurgiu nu a propus niciodată oficial fuziunea cu Dunărea Giurgiu

Afirmaţii şoc în conferinţa de presă de astăzi a Clubului Sportiv Municipal Dunărea 2020: conducerea Clubului Astra Giurgiu nu s-a arătat interesată de o fuziune cu echipa Dunărea Giurgiu, nu s-a discutat nimic despre asta şi niciun oficial al clubului Astra nu a făcut vreo propunere în acest sens!

Afirmaţiile au fost susţinute de către preşedintele Clubului Dunărea- Mirel Marin şi de viceprimarul Marian Damian, ambii vorbind şi despre faptul că datoriile de milioane de euro cumulate de Clubul Astra ar fi un mare impas în faţa unei posibile fuziuni, dacă aceasta ar fi agreată. Totul după ce, în spaţiul public a fost vehiculată, intens, părerea că cei de la Dunărea ar fi refuzat o posibilă fuziune propusă de Astra. Dealtfel, Mirel Marin a mai afirmat că nici Petre Buduru şi nici patronul Astrei- Ioan Nicolae, nu au pomenit de vreo fuziune, vorbele apărând dinspre Marian Costea- preşedintele Astrei.

Pe de altă parte, oficialii Clubului Dunărea au re-adus în discuţie un mai vechi principiu al Clubului lor fotbalistic- acela de a aborda cât mai mulţi sportivi giurgiuveni şi de a apela cât mai puţin la fotbalişti din alte judeţe. Un alt posibil impas în faţa unei fuziuni cu Astra, dacă şi fosta campioană a României- sau ceea ce a mai rămas din ea- şi-ar dori asta.

Gelu BREBENEL