CSM Dunărea Giurgiu 2020- mult despre fotbal, mai puţin despre altele

Aspecte legate de activitatea clubului şi lămuriri cu privire la informaţii false din mediul on-line  –  au fost subiectele principale ale conferinţei de presă de astăzi, organitată la Clubul Sportiv Municipal Dunărea Giurgiu 2020- cu Mirel Marin si Marian Damian amfitrioni. O întâlnire cu presa în care s-a discutat 98% despre fotbal, îndeosebi despre echipa Dunărea, cea care a ratat barajul pentru accederea în Liga a 3-a după un 14-15 la penalti cu echipa din Adunaţii Copăceni.

L-am întrebat pe Marian Damian cum ar fi putut municipalitatea susţine financiar echipa giurgiuveană in Liga a 3-a, unde sunt cheltuieli mari şi ne-a vorbit despre un sponsor enigmatic, care va susţine echipa în noul campionat. Generosul sponsor, care deocamdată nu a semnat vreun contract cu clubul giurgiuvean,  a reuşit deja să impună un nou antrenor- pe Andrei Nemţescu- 36 ani ( a antrenat Progresul Spartac in Liga a 2-a), în condiţiile în care Dorian Gârlea va rămâne în organigrama echipei.

S-a mai discutat despre cheltuielile secţiei de fotbal (patru echipe de juniori şi două de seniori)- mult mai mici decât se vehiculează- 704 mii lei in 2021, dintre care doar 560 mii cheltuiţi, la care se adaugă un buget de 695 mii pe anul în curs. În rest, puţin despre alte discipline- despre secţia de tenis de masă, promovată în Divizia A seniori – un rezultat record, dar şi despre secţia de lupte greco-romane, care a dat un campion si un vice-camion naţional dar şi 3 sportivi selectaţi în lotul naţional de cadeţi-juniori.

Totul despre ceea ce s-a discutat, inclusiv întrebările ziaristilor, in grupajul video de mai jos:

Redacţia Giurgiu Express / Redactor: Gelu Brebenel, Foto: Emil Pălăngean, imagine: Aurelian Nistor