Apa Service Giurgiu – o săptămână fierbinte …la umbră, alături de elevi

Apa Service Giurgiu încheie o săptămână fierbinte …la umbră, alături de copii, în cadrul proiectului PORŢI DESCHISE instrumentat de Compartimentul Relaţii Publice al societăţii.

*Miercuri, 20 iulie societatea a sărbătorit Ziua Gospodarului, primind vizita a peste 40 de copii în Uzina de apă şi în Parcul din livadă.

Cei mici s-au jucat iar alţi 20 , cu vârste cuprinse între 8 – 13 ani, au fost grupați în 4 echipe cu scopul elaborării a 4 seturi de propuneri de dezvoltare a conceptului de amenajare a spațiilor expoziționale pentru Uzina de Apă, ținând cont de 6 aspecte distincte: date istorice interesante, tehnologii, relația cu spațiul exterior, parcursul expozițional și mecanismele de expunere, sustenabilitate, materiale și culori.

La final, fiecare echipă a prezentat propunerile în fața celorlalți, iar fiecare participant a votat fiecare set de propuneri, pentru două dintre aspectele vizate. Cu toții au primit Diplome de Participare pentru contribuție semnificativă la dezvoltarea conceptului de amenajare ca spațiu expozițional a Uzinei de Apă, echipele de lucru fiind conduse de Ala STUDIO- grup de arhitecţi care sprijină proiectul de restaurare a Uzinei de Apă Giurgiu.
**Vineri peste 30 de „curioşi”  de la Palatul Copiilor au făcut turul companiei şi apoi un popas de peste două ore în Parcul din livadă, unde au organizat un picnic, după care joaca şi vizitarea parcului ecologic au trecut pe locul unu.
Le mulţumim tuturor pentru orele minunate pe care le-am petrecut alături de ei şi îi mai aşteptăm.
***Pentru Compartimentul Relaţii Publice al Apa Service urmează pregătirea continuării campaniei APA în ŞCOLI, care se va relua după 10 septembrie, prin întâlniri cu elevii din toate şcolilile municipiului, cu scopul ca elevii să conştientizeze importanţa şi valorile apei. 
Gelu BREBENEL