Din dragoste pentru limba română, DE ZIUA LIMBII ROMÂNE- RAFT ROMÂNESC DE CARTE LA ATENA

Prin parteneriatul încheiat cu Asociaţia „Redescoperă România” Atena, Grecia , Biblioteca Judeţeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu a oferit cărţi din donaţii pentru înfiinţarea unui raft românesc de carte la Școala românească „Ștefan Bârsănescu” – Atena, ai cărui beneficiari sunt copiii români și membrii comunității din Diaspora românească. Școala românească „Ștefan Bârsănescu” este un proiect care se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și are ca scop general educația în limba română, conservarea și promovarea elementelor de limbă, cultură, civilizație, spiritualitate specifice filonului identitar românesc, în rândul copiilor români din Diaspora. Cărțile provin din colecția „Biblioteca Giurgiuveană” dar și din donația oferită de Televiziunea Română.

 

Aici este postarea de pe pagina de facebook a doamnei Gabriela Apostol – Asociaţia „Redescoperă România” Atena Grecia

În derularea proiectului educațional al asociației noastre avem bucuria și onoarea să fim sprijiniți de parteneri minunați și generoși care susțin demersurile noastre și aduc în atenția comunității, o dată în plus, rolul bibliotecii și neprețuita valoare educativă a lecturii.

Calde mulțumiri pentru fondul de carte, pentru deschidere, dragoste, implicare și colaborare exemplară!

Mulțumim,

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu din Giurgiu, Consiliului Județean Giurgiu, tuturor oamenilor de bine implicați în derularea acestei importante și frumoase colaborări!

Prin nobila dumneavoastră acțiune, contribuiți esențial la construcția bibliotecii școlii noastre, ai cărei beneficiari vor fi copiii români și membrii comunității pe care o reprezentăm în Diaspora românească.

Școala românească „Ștefan Bârsănescu” este un proiect care se derulează cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului –

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni și are ca scop general educația în limba română, conservarea și promovarea elementelor de limbă, cultură, civilizație, spiritualitate specifice filonului identitar românesc, în rândul copiilor români din Diaspora.

 grupaj : Biblioteca Judeţeană I.A. Bassarabescu Giurgiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *