Ce ţi-e şi cu politica asta!- Rămaşi fără protest, Haur vrea să îl angajeze pe Lulu

Lovitură sub centură din partea lu Lulu de la Preafactură, care a stricat protestu aranjat pentru vineri de către  Haur. Lulu şi-a dat demisia, ca să nu-l dea preafactura afară, aşa că a stricat ditamai protestul pus la cale de Haur, care avea nevoie de faţada preafacturii, că nu mai era loc în faţă la Primăriei pentru o nuntă cu lăutari din halianţă.

De necaz şefii Haur vor acum să îl angajeze la ei pe Lulu, că ş–aşa partidu nu are pândar.

Lulu mai are posibilităţi să se angajeze interceptor, pentru că ştie să înregistreze pe toată lumea cu telefonul, mai are posibilităţi să vândă înregistrările cu preafactura sau poa’ să se mai angajeze suflător, că tot e cam răsuflat.

Şi-uite aşa se duce dracu politica asta: Persedeu e în picaj, că unde mai găseşte ei aşa băiat descurcăreţ, cu ceva ani de puşcărie la dosar, drumuri multe pe la deneabece-uri cu tot felu de anonime, başca frigideru plin.

PS:  Haur s-a prins că e manevra persedereului, care il pune pe LULU preafect, nu alta, asa că tot protesteaza vineri. Adică nunta se ţine, e nevoie de parcări!

Finalu manevrei: floarecica ramâne cu tulpina uscată de supărare, Lulu ca nou preafect o dă înainte cu mangleala da îi ia sama minotauru: adică cum bă te bagi peste mine? Să vedeţi voi că vine Bălălău înapoi!!!

Un protestant nefericit