40 de ani de existență neîntreruptă a  Filialei Bibliotecii județene din municipiul Giurgiu

Joi, 21 septembrie 2023, ora 9.30, Biblioteca Județeană „I.A. Bassarabescu” îşi  redeschide filiala din municipiul Giurgiu. La finalul unei perioade în care spațiile ce deservesc filiala au fost renovate și modernizate iar fondul de carte inventariat, giurgiuvenii se pot bucura din nou de serviciul de împrumut de carte la domiciliu.

Alături de zugrăvirea și de schimbarea rețelelor de electricitate și de încălzire, filiala dispune de elemente noi de mobilier și de rafturi metalice din materiale existente, asamblate de către personalul bibliotecii,  care nu au presupus niciun cost.  Peste 30 de mii de volume sunt disponibile –  o mulțime de cărți noi, achiziționate cu sprijinul Consiliului Județean dar și  din donații, cele uzate fizic și moral fiind casate.

În fiecare lună, colecțiile filialei sunt completate cu câteva zeci de cărți noi. În vederea împrumutării cărților la domiciliu, giurgiuvenii sunt invitați să se prezinte cu permisul de bibliotecă. În lipsa acestuia, doar în baza Cărții de Identitate, noilor cititori  li se eliberează gratuit un permis de bibliotecă.

Programul cu publicul rămâne neschimbat, în intervalul orar 8:00-18:00, de luni până vineri.

Vă așteptăm cu drag la sediul Filialei din  str. Ierusalim bl 66/1D, ap. 3 parter,  municipiul Giurgiu!