Vineri, de la ora 19: “X și 0”- o poveste care ni se poate întâmpla și nouă

Vă invităm la a treia reprezentație din această stagiune a piesei “X și 0”– o întâlnire cu teatrul clasic  și cu o poveste puternică, de viață, care vorbește despre rătăcire, căutare și regăsire.

“X și 0” s-a mai jucat pe scenele din Giurgiu, în 2016 piesa fiind invitată în Festivalul Internațional al Teatrelor Dunărene. De data aceasta, Teatrul “Tudor Vianu” a ales o abordare deosebită a punerii în scenă, regizorul Cristi Avram creând o poveste emoționantă, scenografia bazându-se pe decoruri și efecte vizuale care duc spectatorul într-o lume aparte. În spatele unei reprezentații  cu doar două personaje-actorii Ana Sivu Daponte și Ștefan Bogdan Liță creând un cuplu deosebit, foarte bine conturat- stă o întreagă echipă de tehnicieni care au realizat decorurile deosebite, au ales muzica care să susțină mișcarea scenică, au creat efecte speciale și proiecții foarte inspirate, reușind un spectacol care cucerește prin simplitatea poveștii și îndeosebi prin sensibilitate.

“X și 0” este din viață și ni se poate întâmpla și nouă! Trăim crezând că cineva, acolo, undeva aflat, are grijă de noi dar… ni se poate întâmpla și nouă. Iată de ce povestea propusă este una apăsătoare, tensionantă, care ne mișcă și ne face să ne simțim vii, și noi, spectatorii părtași ai acestei întâmplări…

Pentru că la fiecare reprezentație Sala Radu Panamarenco s-a dovedit neîncăpătoare, sunteți invitați să rezervați din timp bilete, la telefon: 0760 262 906.

Gelu BREBENEL

 

Sala Radu Panamarenco

Vineri 24 martie

Ora 19:00

 

” X și 0 ” de Gelu Brebenel

Regie: Cristi Avram

Cu: Ana Sivu-Daponte

       Stefan Bogdan Liță

 

Scenografie: Mihai Alexandra Mădălina

Sound design: Serban Chitu

Lighting design: Lucian Moga

Alexandru Agafitei

Videoproiecții: Cristina Hutu & Irina Plum

Foto: Cristina Huțu

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului.