Un nou START al proiectului APA în ŞCOLI

După ce am întrerupt proiectul APA ÎN ŞCOLI înaintea vacanţei de vară, astăzi am reluat întâlnirile cu elevii şi profesorii şcolilor gimnaziale, bucurându-ne de o oră petrecută la Şcoala Gimnazială Sf. Gheorghe. De această dată ne-am întâlnit cu micuţii curioşi în sala de sport, având surpriza să aflăm că unii dintre ei ne-au vizitat recent Uzina de Apă, gazdă finală fiindu-le Parcul din livadă.

Peste 60 de elevi, de la clasele a II-a şi a IV-a au dialogat cu noi despre apă şi valorile apei, despre drumul apei din puţurile de mare adâncime şi până la robinetul de acasă, despre calitatea apei de la robinet, despre epurarea apei, despre importanţa acestui element vital pentru viaţa noastră dar şi despre importanţa economisirii apei şi a protejării mediului în care trăim. Şi, ca de obicei, ne-am luat la revedere cu promisiunea că vom fi vizitaţi la sediul companiei şi… am făcut multe fotografii cu PIC!… Nu am uitat nici VORBA ZILEI: „Mama nu zice nimic când fac baie în cadă, plăteşte toată apa!”

Proiectul APA în ŞCOLI va continua şi în lunile octombrie şi noiembrie, iar la final vom spune că am ajuns în fiecare şcoală din municipiu, APA în ŞCOLI continuând din primăvara anului 2023 în şcolile din judeţ.   

Apa Service SA Giurgiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *