Teatrul Tudor Vianu: Spectacole pentru copii, de 1 iunie

Teatrul Tudor Vianu ne-a prezentat spre publicare  programul activității de 1 iunie ,  în colaborare cu Asociația Millenium Art, dar și programul activității instituției privind spectacolele stradale:

Dragi copii și părinți, avem o surpriză pentru voi! 🌈

Cu mare bucurie, vă invităm joi, 1 iunie, pe esplanada Teatrului Tudor Vianu la un spectacol cu totul și cu totul special pentru a sărbători împreună Ziua Copilului.

🎈 Începând cu ora 18:00, Asociația Milenium Art va prezenta spectacolul coregrafic „Copilărie în pași de DANS!”  
Vor dansa aproximativ 130 de dansatori, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, care evoluează în cadrul Asociației, abordând diferite stiluri și genuri coregrafice – de la Twist la Salsa, de la Rock’n Roll, la Acro-dance, Folclor și Bachata, Aerobic dance și Caribbean, o feerie a bucuriei de a dansa.

🎈 La  ora 19:00, Teatrul Tudor Vianu vă invită la „Teatrul Altfel”, un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat.
🧸Copiii vor avea ocazia să-și dezvolte creativitatea, să-și exerseze îndemânarea, să se joace și să se distreze alături de personajele favorite din spectacolele teatrului.

🎭 Tot pe 1 iunie vom afla și numele câștigătorilor tombolei noastre. Dacă ați venit la spectacolele “𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐀𝐥𝐭𝐟𝐞𝐥” de sâmbătă, 6 mai sau “𝑴𝒂𝒈𝒊𝒆 𝒔̦𝒊 𝑷𝒓𝒊𝒆𝒕𝒆𝒏𝒊𝒆” de sâmbătă, 13 mai și v-ați înscris la tombolă, puteți fi unul dintre câștigătorii premiilor puse în joc de partenerii noștri.
💻 𝐋𝐨𝐠𝐢𝐬𝐜𝐨𝐨𝐥 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮
🇬🇧 𝐇𝐀𝐏𝐏𝐘 𝐄𝐧𝐠𝐥𝐢𝐬𝐡 – 𝐆𝐫.𝐇𝐮𝐛
💃 𝐃𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐨𝐫𝐲 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮
🤸‍♀️ 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞𝐧𝐢𝐮𝐦 𝐀𝐫𝐭
🎂 𝐂𝐨𝐟𝐞𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐅𝐞𝐥𝐲 𝐂𝐚𝐤𝐞

🌟 Vă așteptăm și cu ALTE SURPRIZE minunate să sărbătorim împreună copilăria, imaginația și curiozitatea. 🌈✨

SPECTACOLE STRADALE – TEATRUL TUDOR VIANU:
 ”TEATRUL ALTFEL” un  spectacol interactiv de improvizație cu un concept unic, creat special pentru a oferi micuților spectatori o experiență de neuitat.
Duminică, 11 iunie, ora 19.00, Parcul Alei 
Sâmbătă, 17 iunie, ora 19.00, Parcul Mihai Vitezu
 
Sâmbătă, 24 iunie, ora 19.00, Pe esplanada din fața teatrului
 
Teatrul Tudor Vianu Giurgiu