Sânii reginei şi chiloţii regelui

Nick era un cavaler al regelui Artur si avea o obsesie deosebita pentru frumosii sani ai reginei, stiind bine ca daca i-ar fi atins ar fi fost condamnat la moarte.
Intr-o zi, Nick ii destainuie dorinta secreta magului Merlin care ii promite sa gaseasca o solutie, dar ii spune ca asta il va costa 1000 monede de aur. Nick accepta fara sa ezite. In dimineata urmatoare, magul Merlin prepara o pulbere urticanta si o pune in sutienul reginei in timp ce ea facea baie.
Imediat ce regina se imbraca, incepe sa simta o mancarime puternica in zona sanilor. Regele Artur il cheama pe mag pentru a-i cere un remediu. Acesta ii spune ca doar o saliva speciala aplicata pentru patru ore ar putea trata aceasta teribila urticarie si ca din testele facute de el a observat ca doar saliva lui Nick are aceste caracteristici. Regele il cheama imediat pe Nick, care deja a luat antidotul de la Merlin pentru pulberea urticanta. Nick saruta si linge pentru cateva ore frumosii sani reginei, sani dupa care era innebunit.
Seara, Nick este oprit de mag care ii reaminteste de datoria de 1000 de monede de aur dar, deja satisfacut, refuza sa plateasca.
In dimineata urmatoare, magul Merlin pune aceeasi pulbere urticanta in chiloţii regelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *