Încep pregătirile naţionalei de fotbal: prima partidă – contra FC Matilda Giurgiu

Naţionala României de fotbal anunţă că, în vederea calificării la următoarele campionate internaţionale, va organiza mai multe partide de antrenament şi selecţie cu formaţia FC Matilda din Giurgiu.

Prima partidă va fi organizată pe ce a mai rămas din terenul de sport al Parcului Elevilor, naţionala având vestiarele în ce mai stă în picioare din Palatul copiilor, în timp ce selecţionata FC Matilda va fi cazată pe strada Transilvaniei, la văru lu Aripel, portarul.

Problema e cu strada Gării, unde se repară carosabilul încă 3-4 ani, comform unui program care a debutat în mandatul trecut şi Naţionala nu poate să ajungă la stadion, că pe sos. Alexandriei e trafic greu, fără parcare. Aşa că, fincă că nu vrea să piardă contractul, FC Matilda a luat legătura şi cu Totilla şi cu Napolleon, ca să vie naţionala cu elicopterul, ca la nunta lu Kurt, pe vremea lui nea Lucică.

Treaba e că nea Lucică e de negăsit, aşa că pentru aterizare Matilda are mari speranţe la nea Petrică, fostul secretar. Ca pe vremea lu Kurt.

Vom reveni cu amănunte.

  • foto: gazonul de la STEJARU, pus la îngrăşat încă din 2 017, pentru finala-finalelor de la Giurgiu