Adopţia câinilor fără stăpân, promovată de Biblioteca Judeţeană “I.A. Bassarabescu”Giurgiu

Vor primi semne de carte personalizate prin care sunt promovate adopțiile gratuite din ADĂPOSTUL PENTRU CÂINI FĂRĂ STĂPÂN GIURGIU – str. Voestalpine nr. P1-P2 Giurgiu, telefon 0787.285.614 toți vizitatorii care trec  pragul Bibliotecii Județene “I.A. Bassarabescu” Giurgiu în luna martie și în luna aprilie 2023 .

Acțiunea este realizată prin parteneriat între GSL Giurgiu și  instituția de cultură giurgiuveană și face parte din campania de informare și conștientizare „Adoptă un cățel fără stăpân!ˮ – care are scopul de a face cunoscut adăpostul public canin din Giurgiu, cu intenția de a crește numărul adopțiilor la nivel local.

Vizitatorii bibliotecii județene interesați de adopția gratuită a unui cățel fără stăpân sunt invitați să sune la numărul de telefon de pe semnul de carte oferit pentru a primi mai multe informații despre procedura pe care trebuie să o urmeze în cazul în care vor să ia acasă un patruped. Cățeii oferiți spre adopție sunt deparazitați, vaccinați, microcipați și sterilizați, iar adoptatorii vor primi un carnet de sănătate în care este trecut numărul de microcip al cățelului.