3,2,1!…se apropie premiera: „Dansând la Lughnasa”

Teatru Tudor Vianu se pregătește de închiderea stagiunii, nu înainte de a face publicului o nouă surpriză: ultima premieră din această stagiune- „Dansând la Lughnasa” de Brian Friel. Punerea în scenă reprezintă o nouă colaborarea cu regizoarea Antonella Cornici dar și cu Marius Manole, distribuția fiind completată de actorii teatrului local- Ana Sivu-Daponte, Anca Pascu, Oana-Maria Dragne, Madalina Bors, Claudia Moroşanu, Serban Chitu  și Adi Gheo.

Propunerea teatrului din Giurgiu este una cât se poate de interesantă, având în vedere că „Dansând la Lughnasa” a fost o piesă extrem de apreciată de criticii de teatru și de public, câștigând numeroase premii, inclusiv Tony Award pentru cea mai bună piesă de teatru în 1992. Cu timpul a devenit un clasic- modern al teatrului irlandez și a fost adaptată și în film în 1998, cu Meryl Streep în rolul principal.

„Dansând la Lughnasa” este o piesă care explorează în profunzime teme universale, precum legăturile familiale, dorința de libertate și complexitatea umană, fiind în același timp o provocare pentru actorii giurgiuveni, prin complexitatea personajelor abordate.

Mult succes trupei giurgiuvene și …poftiți la teatru!

 

„Dansând la Lughnasa” de Brian Friel

Vineri, 02 iunie

Ora: 19:00

Regia: Antonella Cornici

Distribuție: Marius Manole; Ana Sivu-Daponte; Anca Pascu; Oana-Maria Dragne; Madalina Bors; Claudia Moroşanu; Serban Chitu; Adi Gheo

Scenografie: Alina Dincă Pușcașu

Ilustrație muzicală: Șerban Chițu

Coregrafie: Victoria Bucun

Light Design: Lucian Moga

  • Asistenți regie: Andrei Piu, Robert Vlad

Giurgiu express

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *